ایده ها و ترفندهای نوین برای Freelancer

یکی از دغدغه های ذهنی من از کودکی تا به امروز این بوده است که حضور ثابت در محل کار و انجام یک کار تکراری به صورت روزانه، چقدر می تواند خسته کننده باشد. همیشه فکر می کردم اگر بخواهم که شغلی داشته باشم باید تمام برنامه ریزی های مربوط به آن کار باید در اختیار خودم باشد.

یکی از راه هایی که این امکان را برای شما فراهم می کند که به اصطلاح آقای خودتان باشید، فریلنسری یا آزادکاری است. در این مقاله می خواهیم به موضوع فریلنسری و ابعاد آن بپردازیم تا اگر شما خواستید به صورت freelancer کار کنید، یک راهنمای کامل را در اختیار داشته باشید.

freelancer-فریلنسر

freelancer به چه کسی گفته می شود؟

به کسی گفته می شود که توانمندی و تخصص خود را به صورت پروژه ای در اختیار سازمان ها و شرکت ها قرار می دهد ولی تعهد بلند مدت به هیچ مجموعۀ خاصی ندارد. در واقع می توان به این افراد لقب یک پیمانکار مستقل را داد.

افرادی که به صورت فریلنسینگ کار می کنند، می توانند همزمان چند کارفرما داشته باشند، زمان و مکان انجام کار در دست خود فرد است و شخص از این نظر محدودیت ندارد.

منظور از نبودن تعهد، همان تعهدات مربوط به مشاغل استخدامی است وگرنه تعهدات مربوط به ارائه کار سر جای خودش است.

استخدام

مطالعه مقاله را به شما توصیه میکنیم

دستمزد این افراد هم یا به صورت پروژه ای یا به صورت ساعتی یا روزانه و موارد دیگر محاسبه می شود.

با توجه به آنچه گفته شد می توان freelancer را به این صورت تعریف کرد که یک متخصص بدون قبول تعهدات بلند مدت یا تعهد به حضور در زمان و مکان خاصی می پذیرد که یک پروژه ای را برای یک سازمان یا مجموعه یا یک کارفرما انجام دهد.

شرایط مورد نظر خود را برای انجام پروژه بیان می کند و هیچ الزامی برای پذیرش شرایط از پیش تعیین شده ندارد.

مزایای freelancer بودن

۱٫ مهمترین مزیت کار کردن به صورت freelancer این است که محدودیت ندارد نه به لحاظ زمان و نه مکان و نه حتی پذیرفتن تعداد پروژه هایی که قادر به انجامش هستیم.

۱٫۱٫ محدودیت زمان: نیازی نیست که در زمان مشخصی در محل کار حضور پیدا کنید، حتما تا زمان مشخصی کار کنید یا برای انجام کارهای ضروری تان از رئیستان اجازه بگیرید.

در واقع به غیر از زمان تعیین شده برای تحویل پروژه شما هیچ محدودیت دیگری از این جهت ندارید.

۱٫۲٫ محدودیت مکان: شما در هر مکانی که باشید می توانید کار را انجام دهید. در سفر، در مهمانی، در خانه، در پارک و…

۱٫۳٫ محدودیت قبول پروژه یا درآمد: شما هر تعداد پروژه که بخواهید می توانید قبول کنید و درآمد شما سقف و محدودیت ندارد

۲٫ freelancer رئیس و آقا بالا سر ندارد: و خودش کار را مدیریت می کند. برای انجام کار خودش برنامه ریزی می کند و خودش است که بر اجرای کار نظارت می کند.

۳٫ نیازی نیست که استخدام شویم: بنابراین نیازی به مدرک دانشگاهی، سابقه کار، کارت پایان خدمت و هیچ مدرک دیگری نیست. نیازی نیست که مهاجرت کنیم یا در آزمون های استخدامی شرکت کنیم.

۴٫ اختیار عمل بالا و توانایی بروز خلاقیت

خلاقیت و نوآوری

۵٫ تنوع کاری که انجام می شود: یک freelancer نیازی نیست که هر روز یک کار تکراری را انجام دهد، بلکه با توجه به پروژه هایی که در دست دارد، تنوع کاری را تجربه می کند.

معایب فریلنسری:

در کنار مزایایی که گفته شد این شیوه کار کردن معایب خود را دارد که در ادامه به آن اشاره می کنیم

۱٫ قطعی و ثابت نبودن درآمد: با توجه به اینکه شما به صورت پروژه ای کار می کنید و حقوق ثابت ندارید، نمی توانید درآمدتان را پیش بینی کنید

۲٫ ثبات شغلی: ممکن است که تا مدت ها نتوانید پروژه جدیدی قبول کنید

۳٫ کار و زندگی شخصی با هم ادغام می شود: چون ساعت کاری مشخصی ندارید و در عین حال در خانه کار می کنید، ممکن است که دچار مشکل بشوید. برای حل این مشکل باید نظم و برنامه ریزی داشته باشید.

۴٫ freelancer ها مزایایی مانند بیمه درمانی، بیمه بازنشستگی و مانند این را ندارند و باید خودشان برای بیمه کردن خود اقدام کنند.

۵٫ نداشتن همکار: نبود همکار باعث می شود که حجم کار شما بالا برود که البته در بعضی موارد می توانید به طور موقت یک همکار استخدام کنید.

چگونه یک freelancer شویم؟

• برای freelancer شدن، ابتدا باید یک مهارت داشته باشید تا بتوانید آن را به بقیه ارائه بدهید مثلا مهارت عکاسی یا برنامه نویسی مترجمی و مانند آن. پس یک لیست از مهارت هایی را که دارید تهیه کنید و مهارت مورد نظر را انتخاب کنید.

• سپس روی مهارت های نرم خود مانند مدیریت زمان، مذاکره، توانایی حل مسئله، انضباط فردی و … کار کنید. بهتر است که روی این مهارت های نرم پیش از شروع به فریلنسری کار کنید.

مدیریت زمان-time-management

• باید یک برنامه بریزید. موارد موجود در این برنامه عبارتند از مهارت های مورد نظر و مشتریان هدف و تان

• حتما یک وبلاگ یا وب سایت داشته باشید و در آن به ارائه نمونه کارهایتان بپردازید

• شبکه سازی کنید. می توانید این کار را از طریق شبکه های اجتماعی انجام دهید، به ویژه لینکدین که یک شبکه اختصاصی برای معرفی مشاغل است.

لینکدین-linkedin

• یک شماره تماس اختصاصی داشته باشید. می توانید کارت ویزیت داشت باشید و شماره تماستان را از این طریق به اطلاع سایرین برسانید.

• دائما مهارت ها و دانش خود را در زمینه مورد نظر به روز کنید.

• وسایل مورد نیاز شغلتان را مثل لپ تاپ یا کامپیوتر و هر وسیله دیگری که ممکن است احتیاج داشته باشید، تهیه کنید

چگونه به یک freelancer موفق تبدیل شویم؟

برای اینکه بتوانید یک freelancer موفق شوید و پروژه های مختلفی بگیرید و درنهایت به یک درآمد مناسب برسید بهتر است این نکات را مدنظر داشته باشید.

• داشتن یک برنامه ریزی مشخص: در طول یک ماه چقدر می خواهید درآمد داشته باشید، چه پروژه هایی را می خواهید قبول کنید، برنامه غیر کاریتان چقدر زمان احتیاج دارد و مانند این

همچنین باید یک پروفایل خوب با یک تصویر از خودتان که وضوح کامل دارد، بسازید.

• یک راه برای دیده شدن این است که گاهی به صورت رایگان خدمات ارائه دهید. این موضوع باعث تبلیغ کار شما می شود و از طرف دیگر به کارفرما نشان می دهید که چه توانایی هایی دارید.

• دانش خود را در زمینه مهارت مورد نظر به روز نگه دارید.

• بهتر است به وب سایت هایی که مخصوص freelancer هاست سر بزنید و اگر که مایل بودید در آن ها عضو شوید. با سرچ عبارت سایت های مخصوص فریلنسرها می توانید آن ها را پیدا کنید.

• قدرت نه گفتن داشته باشید

• با سایر افرادی که فریلنسینگ انجام می دهند، ارتباط داشته باشید و تلاش کنید که شبکه سازی کنید.

• یک نکته مهم حتما پس انداز شخصی داشته باشید.

• برای مشتریان وفادار خود پاداش در نظر بگیرید.

• از خلاقیت خود به بهترین شکل استفاده کنید

سخن آخر

آزادکاری یا فریلنسینگ شغلی است که در آن، شما رئیس، کارمند، بازاریاب و حسابدار خودتان هستید. این شغل زمینه پیشرفت بسیار زیادی دارد که این پیشرفت تنها به تلاش شما و انتخاب استراتژی درست بستگی دارد. بنابراین با برنامه ریزی و مطالعه و به روز کردن دانش خود می توانید درآمد خوبی از این طریق داشته باشید.

Accounting-auditing-عکس مرتبط با حسابداری

ادامه مقاله در سایت منبع

برنامه نویسان فریلنسر (Freelancer)، تخصص های خود را در دوره های زمانی مختلفی بین یک کارفرما یا کارفرماهای مختلف تقسیم می کنند. درواقع یک برنامه نویس یا توسعه دهنده نرم افزار که به صورت کارمزدی (Freelance) کار می کند، دامنه ای از انواع زبان های برنامه نویسی را یاد گرفته و در ازای انجام پروژه به وسیله دانش خود، هزینه در قبال آن دریافت می نماید. این روش، یکی از رایج ترین روش های کسب درآمد در حوزه برنامه نویسی بوده و عده زیادی از برنامه نویسان، تمایل به انجام پروژه های کارمزدی دارند. برای این منظور و به جهت پوشش این قشر عظیم متخصص، وب سایت های مختلفی در سراسر دنیا وجود دارند که می توان از طریق آن ها، اقدام به دریافت پروژه از کارفرمایان و انعقاد قرارداد کار کوتاه مدت با آن ها داشت. اکثر پروژه ها به صورت دورکاری (Remote) بوده و برنامه نویس، باید در مدت زمان مشخصی پروژه را تحویل دهد و هزینه آن را دریافت کند. در این مقاله، قصد داریم تا با برخی از مهم ترین این وب سایت ها آشنا شویم.

وب سایت معتبر Stackoverflow

هر برنامه نویسی نام استک آورفلو را شنیده و حداقل یک بار با آن روبرو شده است! این وب سایت قدرتمند که رتبه اول در جمع آوری متخصصین نرم افزار و برنامه نویس ها در سراسر دنیا را یدک می کشد، در ابتدا تنها یک فروم برای گفتگوی برنامه نویسان و ارائه پاسخ به آن ها توسط افراد خبره تر بود که رفته رفته به سمت ارائه پروژه ها و شغل های فریلنسری نیز گسترش یافت. در این وب سایت، هرچه بیشتر بتوانید پاسخ مناسب به سؤالات دیگر برنامه نویسان ارائه کنید و در ازای آن، Reputation یا امتیاز دریافت نمایید، یعنی در یک زبان برنامه نویسی خاص بسیار خبره هستید و این شانس شما را برای دریافت پروژه های کارمزدی در زمینه تخصصی تان بالا خواهد برد. بنابراین تأثیر این وب سایت بزرگ را هرگز دست کم نگیرید.

وب سایت بزرگ Freelancer.com

یکی دیگر از وب سایت هایی که پروژه ها و موقعیت های شغلی فریلنس را به برنامه نویسان ارائه می کند، این وب سایت است که تعداد اعضای بسیار زیادی دارد و در آمریکای شمالی بسیار شناخته شده است. این سامانه، به روشی بسیار مناسب قادر است که در ازای ارائه رزومه مناسب، پروژه های بسیار جذابی را برای برنامه نویس پیشنهاد دهد و او را با کارفرمای پروژه مرتبط سازد. البته نباید فراموش کنید که برای برقراری این ارتباط، شما باید هزینه واسطه گری این وب سایت را نیز پرداخت کنید. وب سایت freelancer در بیش از ۲۰۰ کشور دنیا مورد تائید است و افراد مختلفی از سراسر دنیا در آن به دنبال پروژه های مرتبط با تخصص خود می گردند.

وب سایت قدرتمند Upwork

یکی دیگر از گزینه های پیش رو، Upwork است که تمامی پروژه های خود را در یک فضای رایانش ابری در اختیار برنامه نویسان (البته پس از تایید کارفرما) قرار می دهد. با استفاده از راهکارهای قدرتمند داده کاوی، آپورک می تواند به خوبی ارتباط مناسبی بین کارفرما و برنامه نویس فراهم کند. امکان استفاده از برنامه تحت موبایل برای دریافت و مدیریت پروژه، امکان نظارت دقیق کارفرما بر تمامی مراحل انجام کار، سادگی ارائه خدمات و امکان دریافت بازخورد مثبت یا منفی پس از پایان کار جهت داشتن شانس بیشتر در پروژه های بعدی، جزو خدمات رایگان و مناسب آپورک است.

وبسایت Fiverr

فیور، وب سایت بسیار گسترده ای است که با هدف کارآفرینی برای برنامه نویسان به وجود آمده و همچنان در حال پیشرفت و بهبود خدمات است. یکی از ویژگی های جالب فیور این است که خود سیستم خودکار این وب سایت، قادر به تخمین هزینه و زمان اجرای پروژه بوده و می تواند کمک بزرگی برای کارفرمایان و برنامه نویسان جهت تعامل باشد. همچنین این سیستم خودکار، در تمامی مراحل پروژه، کارفرما را در جریان کار برنامه نویس قرار می دهد و از او خروجی های لازم را در پایان هر فاز دریافت می کند. این اقدام باعث جلوگیری از شکست پروژه و عقب ماندن از زمان ارائه آن خواهد شد. همچنین شفافیت در معاملات، روند انجام کار و نحوه رفتار برنامه نویس و کارفرما برای پروژه های بعدی آن ها، یک مزیت بسیار مهم این وب سایت به شمار می رود.

Entrepreneurship-کارآفرینی

نتیجه گیری

علاوه بر موارد یادشده، وب سایت های دیگری نیز وجود دارند که امکان دریافت پروژه ها و موقعیت های شغلی مختلفی را برای فریلنسرها فراهم می کنند. نمونه هایی از این وب سایت ها ContentMart، Craigslist، Toptal و GURU در سطح بین المللی هستند که امکان یافتن پروژه دورکاری از سراسر دنیا را فراهم می آورند. گستره این دسته از وب سایت ها، در داخل کشور نیز با نمونه هایی مانند وب سایت پونیشا (Ponisha)، پارس فریلنس (Parsfl)، ورکفا (Workfa) و کاریشه (Karishe) ادامه یافته و رو به گسترش هستند. بنابراین اگر شما نیز یک فریلنسر هستید و به دنبال محل مناسبی برای دریافت پروژه های جذاب می گردید، حتماً سری هم به وب سایت های معرفی شده در این مقاله بزنید.

ادامه مطلب

معمولا وقتی واژه کارآفرین را می شنویم به افرادی فکر می کنیم که ریسک کرده و کسب و کار خودشان را راه اندازی می کنند و علاوه بر خود برای افراد دیگر نیز اشتغال آفرینی می کنند. بیایید کمی به آن فکر کنیم، به نظر شما ۱۰۰ سال پیش یک کارآفرین چه گزینه هایی برای شروع و راه اندازی یک کسب و کار داشته است؟ اگر مهارت و تخصصی برای تولید وسیله ای نداشته و یا سرمایه ای برای خرید کالایی نداشتید شانسی برای کارآفرین شدن هم نداشتید.

اما در عصر حاضر، حدودا ۵۸۲ میلیون کارآفرین در سرتاسر دنیا وجود دارند که نشان می دهد فرصت برای راه اندازی کسب و کار افزایش یافته است. و به همین دلیل امروزه افراد به دنبال موقعیت هایی هستند که بتوانند بیزینس خود را آغاز کنند.

این مطلب را هم از دست ندهید :   ترفندهای ارزشمند و حرفه ای در موردطراحی صفحه فرود که باید بدانید

اگر به دنبال راه اندازی کسب و کارخود مقاله چگونه یک استارت آپ یا کسب و کار جدید را شروع کنیم ؟ می تواند شما را در این حوزه راهنمایی کند. در ادامه مفاهیم مشابه در حوزه ی کارآفرینی و الزامات کارآفرین شدن را بررسی خواهیم کرد.

استارت آپ

کارآفرینی چیست؟

در تعریف کلی، کارآفرینی یا Entrepreneurship عملی است که منجر به خلق و راه اندازی یک یا چند کسب و کار می شود که دارای سودآوری هستند. اما این تعریف کمی محدود کننده است، در تعریف مدرن علاوه بر آنچه ذکر شد، کارآفرینی به دنبال حل کردن مشکلات و تغییر رویکردها در جهان است.

به عنوان مثال، ایجاد تغییر در روابط اجتماعی، یا خلق محصولی نوآور که شرایط زندگی فعلی را به چالش بکشد یا یکی از مشکلات روزمره را برطرف کند به عنوان محصول یا خدمتی کارآفرینانه شناخته می شود.

کارآفرینی فعالیتی است که به واسطه آن کارآفرین ها زندگی خود را بر اساس شرایط مورد نظرشان پیش می برند و مسیر شغلی خود را در راستای تحقق آرزوهایشان دنبال می کنند. هیچ برنامه زمانبندی سختگیرانه ای برای آنها تعریف نمی شود و محدودیتی برای انجام فعالیت های مدنظرشان ندارند و می توانند در راستای تبدیل کردن دنیا به جای بهتری برای خود و دیگران قدم بردارند.

البته، علیرغم استقبال بالا از موقعیت کارآفرینی، تمام کسب و کارهایی که راه اندازی می شوند مسیر موفقیت را طی نمی کنند. چرا که در بسیاری از موارد کارآفرین ها حداقل های لازم برای راه اندازی یک بیزینس را رعایت نمی کنند و در مسیر توسعه کسب و کارشان با مشکل مواجه می شوند.

الزامات موفقیت در کارآفرینی چیست؟

اگر به دنبال راه اندازی بیزینس خود و کارآفرینی هستید انجام اقدامات اولیه زیر را در دستور کار خود قرار دهید تا بتوانید به مرور حرفه خود را توسعه و گسترش دهید:

  • برندسازی و اجرای اصولی آن، هویت برند و کسب و کار شما را تعیین می کند و کمک می کند تا در بازار شناخته شوید، بنابراین در مسیر کارآفرینی نگارش برندبوک را به عنوان یکی از اقدامات حیاتی و اولیه در شروع کسب و کارتان در نظر بگیرید تا استراتژی برند و استانداردهای هویت بصری را برای کسب و کارتان تعیین کنید.
  • اگر برای راه اندازی کسب و کارتان به گرفتن وام و یا مشارکت با نهادی دولتی یا خصوصی نیاز باشد، لازم است طرح کسب و کار یا Business Plan را برای کسب و کارتان تهیه کنید. همچنین وجود یک برنامه راهبردی به شما کمک می کند تا مسیر کسب و کارتان را به درستی تعیین کرده و در جهت تحقق اهداف تعیین شده پیش بروید.

یکی دیگر از اطلاعات مهمی که در طرح کسب و کار به آن پرداخته می شود تعیین نقطه سر به سری است. نقطه سر به سر یا Break-Even Point تعیین می کند چه زمانی درآمد کسب شده می تواند تمام هزینه ثابت و متغیر کسب و کار را پوشش دهد و از چه زمانی سودآوری آغاز می شود. محاسبه این اطلاعات به کارآفرین ها کمک می کند استراتژی های قیمت گذاری و برنامه ریزی های مالی و فروش را به درستی انجام دهید.

پکیج تجزیه و تحلیل نقطه سر به سر

  • علاوه بر موارد ذکر شده، تحقیقات بازار نیز جزئی اساسی برای شروع کسب و کار است. در واقع تحقیقات بازار اولیه باید قبل از نهایی شدن برندینگ و استراتژی های کلان برند انجام شود، چراکه دید جامعی از بازار و برندهای فعال در بازار به به شما به عنوان کارآفرین می دهد، همچنین به واسطه نتایج حاصل از آن می توانید استراتژی های خود را به درستی تعیین کنید.

علاوه بر این در نگارش طرح کسب و کار نیز به تحلیل و بررسی بازار نیاز خواهید داشت، برای آشنایی بیشتر با این موضوع و نقش آن در کارآفرینی می توانید مقاله تحلیل بازار در طرح کسب وکار مطالعه کنید.

کارآفرین کیست؟

تا به اینجا کارآفرینی و ملزومات اولیه آن را بررسی کردیم، اما یک کارآفرین باید چه خصوصیاتی داشته باشد که بتواند یک کسب و کار را راه اندازی و مدیریت کند؟

کارآفرین یا Entrepreneur شخصی است که یک کسب و کاری را با اهداف سودآوری راه اندازی می کند. کارآفرین می تواند شغل خانگی داشته باشد، یک فروشگاه اینترنتی را اداره کند و یا به عنوان فریلنسر Freelancer کار خود را آغاز کند.

دلیل آنکه این افراد به عنوان کارآفرین در نظر گرفته می شود، آن است که در کارآفرینی مهم نیست کار خود را از کجا آغاز کنید بلکه مهم آن است که کسب و کارتان را در چه مسیری پیش ببرید. به این صورت، چنانچه کسب و کار شما بتواند نهایتا، شغلی تمام وقت برای یک تا چند نفر خلق کند و سودآور و با ثبات باشد شما درگروه کارآفرین ها قرار می گیرید.

اما آنچه کارآفرین ها را از سایرین مجزا می کند آن است که آنها جهان پیرامون ما را تغییر می دهند، به عنوان مثال بیل گیتز و استیو جابز کامپیوتر را وارد هر خانه ای در سراسر دنیا کردند و به این صورت سبک زندگی افراد را تغییر دادند، مارک زوکربرگ با خلق شبکه ی اجتماعی فیس بوک شیوه تعاملی بشر در سرتاسر دنیارا تغییر داد. بنابراین اصلی ترین رسالت تعریف شده برای کارآفرین ها آن است که آنها تغییر دهندگان دنیا هستند.

چه طور می توان کارآفرین شد؟

کارآفرین ها اشخاصی اند که از شور و اشتیاق خود سود کسب می کنند. کارآفرینان سبک زندگی را انتخاب می کنند که در راستای خلق یک کسب و کار است و شور و اشتیاق آنها در توسعه و رشد آن بیزینس در بلندمدت و کسب در آمد پایدار است.

بیشتر کارآفرینان به صورت خویش فرما فعالیت می کنند که این امکان را به آنها می دهد که برای پروژه هایشان زمان بگذارند و نهایتا آنها کاملا به کاری که می کنند متعهد می شوند و زمان، انرژی و منابع خود را برای انجام هرچه بهتر آن کسب و کار سرمایه گذاری می کنند.

برای آنکه به کارآفرین موفقی تبدیل شوید لازم است ویژگی های زیر را در خود تقویت کنید:

  • روشن فکر باشید، محدودیت ها را کنار بگذارید و به امکانات و راهکارهای جدید فکر کنید.
  • مشکلات را شناسایی کنید و برای آنها به دنبال راه حل باشید.
  • شور و اشتیاق خود را پیدا کنید و سعی کنید در مسیر کسب و کارتان آن را حفظ کنید.
  • به خود اعتماد داشته باشید و با برنامه و منظم پیش بروید.
  • ریسک کنید و با ناشناخته ها رو به رو شوید.
  • ایده پردازی کنید، گاهی از بین ایده های بیشماری که می دهید به بهترین راهکار می رسید.
  • خلاق باشید، از تمام امکانات و ترکیبات استفاده کنید تا به راهکاری جدید و خلاقانه برسید.
  • رقابتی باشید تا بتوانید جایگاه خود را تثبیت کنید.
  • فرصت شناس باشید و سعی کنید ازفرصت های موجود به بهترین نحو بهره برداری کنید.
  • عزم راسخ داشته باشید، هدف گذاری کنید و با تعهد به دنبال تحقق آن باشید.

کارآفرینی و تبدیل شدن به یک کارآفرین موفق، کار سخت و پیچیده ای نیست؛ کافی است به خود اعتماد کنید و متعهدانه در مسیر تحقق آرزوهایتان گام بردارید.

ادامه مطلب در سایت منبع

آنچه می خوانید

اگر شما در حال خواندن این مطلب هستید احتمالا تا حدودی با کسب درآمدهای ارزی و فریلنسینگ آشنا هستید! پس چند دقیقه ای همراه ما باشید تا شما را با یکی از روش های کسب درآمد ارزی آشنا کنم.

در این مطلب شما به طور کامل با سایت فریلنسر آشنا می شوید و همچنین روش های وریفای کردن حساب فریلنسر را برای شما توضیخ می دهم.

کسب درآمد دلاری از فریلنسری

همانطور که متوجه شدید این مطلب صرفا مناسب افراد فریلنسری کی باشد که قصد کسب درآمد دلاری دارند و می خواهند در سایت فریلنسر فعالیت داشته باشند. قبل از شروع نگاه کوتاهی به سایت فریلنسر داشته باشیم:

“فریلنسر کیست؟ فریلنسر به فردی گفته می شود که به صورت آزاد کار با کارفرما کار می کند. یعنی کارفرما پروژه ای را برای فریلنسر یا فریلنسرها تعریف می کند و فریلنسر با توجه به جزئیات پروژه و مهارت هایی که دارد هزینه پروژه و مدت زمان لازم برای اتمام پروژه را به کارفرما اعلام می کند. تا بالاخره فریلنسر و کارفرما به توافقی برسند. نکته ی اصلی کار فریلنسری غیرحضوری و دور کاری بودن کار هست که شرایط خاص و متفاوتی را برای خودش دارد.

معرفی سایت فریلنسر

سایت فریلنسر یکی از روش هایی است که میتواند کارفرما و فریلنسر را به یکدیگر معرفی کند. به این صورت که کارفرما پروژه ای را در سایت فریلنسر تعریف می کند و فریلنسر با توجه به تجربه و مهارت هایی که دارد هزینه ای را برای پروژه مشخص می کند. در انتها کارفرما پیشنهادات ارسال شده از فریلنسرها را بررسی و در انتها پیشنهاد یک فریلنسر را قبول می کند. در طول انجام پروژه هزینه توافق شده به عنوان امانت نزد سایت فریلنسر دات کام که به عنوان واسط فعالیت می کند می ماند. تا پروژه مطابق خواسته کارفرما انجام و آن را تایید نماید. پس از آن سایت فریلنسر درصد کمی از هزینه پروژه را به عنوان کارمزد کم و باقی مانده آن را به حساب فریلنسر واریز می کند.

چگونه در سایت فریلنسر عضو شویم

عضویت در سایت فریلنسر رایگان است. و شما می توانید به راحتی مراحل عضویت در سایت فریلنسر را پیش ببرید.

  • ابتدا وارد سایت freelancer.com شوید
  • گزینه عضویت از طریق ایمیل را انتخاب کنید
  • یوزر نیم خود را انتخاب کنید
  • نوع حساب خود را انتخاب کنید

بعد از این مرحله ثبت نام شما تمام می شود، یک ایمیل تاییدیه به حساب شما ارسال می شود و پس از آن باید وارد حساب خود شوید و حساب خود را وریفای کنید

برای وریفای حساب از شما کارت شناسایی مانند پاسپورت و یک تاییدیه آدرس می خواهد. که می تواند قبض آب یا برق باشد و یا پرینت صورت حساب بانکی شما باشد.

آیا فریلنسرهای ایرانی هم می توانند در سایت فریلنسر عضو شوند؟

بله! هموطنان ایرانی هم می توانند در این سایت عضو شوند و فعالیت داشته باشند. اما رعایت نکاتی که در ادامه گفته می شود بسیارضروری است.

  • کاربران ایرانی باید محل سکونت خود را کشوری غیر از ایران انتخاب کنند
  • حتما باید یک تاییدیه آدرس مانند پرینت حساب بانکی از کشوری که انتخاب می کنید را برای فریلنسر ارسال کنید
  • کاربران ایرانی به هیچ عنوان نباید با IP ایران وارد حساب کاربری خود شوند (توصیه می شود از VPS استفاده شود)
  • توجه داشته باشید که ایجاد حساب با پاسپورت ایرانی مشکلی ندارد و می توانید با هویت ایرانی در این سایت عضو شوید.

پس از وریفای حساب چه کاری باید انجام دهیم؟

در مرحله بعد و قبل از ارسال پیشنهاد حتما مهارت ها و نمونه کارهای خود را درحساب کاربری خود قرار دهید. چرا که داشتن یک پروفایل حرفه ای همراه با نمونه کارهای عالی شما را از سایر فریلنسر ها متمایز می کند و راحت تر می توانید اعتماد کارفرما را جلب کنید

نحوه گرفتن پروژه از سایت فریلنسر

فریلنسر با توجه به مهارت هایی که انتخاب کرده اید، پروژه های مرتبط را به شما نشان می دهد. شما پروژه را بررسی کنید و در صورتی که توانایی انجام پروژه را داشتید پیشنهاد قیمت خود را ارسال کنید. سعی کنید مناسب ترین قیمت را بر اساس توانایی های خود و نیاز کارفرما انتخاب کنید تا شانس بیشتری برای انتخاب پیشنهاد شما توسط کارفرما داشته باشید.

نقد کردن درآمد های ارزی

بعد از به پایان رساندن اولین پروژه، سایت فریلنسر با کسر کارمزد هزینه آن را در حساب فریلنسر شما قرار می دهد. اما چگونه می توان درآمد خود را به حساب های ارزی و یا حساب های بانکی خود در ایران واریز کرد؟

برای اینکه بتوانید درخواست برداشت وجه بدهید باید یک حساب ارزی مانند پی پال یا ویزا/مستر را به حساب بانکی خود متصل کنید. نکته مورد توجه در رابطه با این حساب ها این است که باید مشخصات حساب بانکی با مشخصات فریلنسر همسان باشند.

و روش دوم کمک گرفتن از سایت های واسط مانند میناپی “minapay.me” می باشد که درآمد شما در سایت فریلنسر را با حساب بانکی شرکت دریافت و به حساب های بانکی شما در ایران واریز می کنند.

هنگامی که توانستید به درآمدهای ارزی بالا و ثابت برسید می توانید از سایت میناپی درخواست افتتاح حساب پی پال بدهید و در صورتی که در ابتدای کار هستید و درآمد زیادی ندارید توصیه می شود که از خدمات نقد کردن درآمدهای ارزی میناپی استفاده کنید که هزینه کمتری برای شما دارد.

در پایان آیا خودمان هم می توانیم از ایران نسبت به وریفای حساب فریلنسر خود اقدام کنیم؟

همانطور که گفته شد شما علاوه برپاسپورت نیاز به یک مدرک جهت تایید آدرس محل سکونت خود و یک سیمکارت از همان کشور برای تایید شماره همراه و همچنین یک آدرس IP ثابت از همان کشور نیاز دارید که بتوانید حساب خود را وریفای کنید. با تهیه مدارک ذکر شده می توانید حساب خود را وریفای کنید.

برای تهیه مدارک فوق می توانید پکیج شهروند مجازی مالزی میناپی را که شامل سیمکارت فیزیکی از مالزی، پرینت حساب بانکی، و IP ثابت مالزی می باشد را تهیه کنید.

روش دیگر برای ساخت حساب درخواست افتتاح حساب فریلنسر در سایت میناپی می باشد که شما در پایان یک حساب کاملا وریفای شده و مطمئن به نام خودتان دریافت می کنید. و علاوه بر آن می توانید از خدمات و پشتیبانی میناپی برای مدیریت و نگهداری حساب خود بهره مند شوید.

این مطلب را هم از دست ندهید :   ترفندها و نکات طلایی دربارهجذب مشتری

ادامه مطلب


بازاریابی برونگرا


بازاریابی درونگرا


فریلنسر چیست و چگونه می توانیم فریلنسر شویم

بازاریابی موبایلی و بازاریابی تلویزیونی به دلیل فراگیر بودن از اعتبار بالایی در بین مخاطبان برخوردار هستند. تحقیقاتی درباره روش های تبلیغات در سال ۲۰۱۸ انجام شده و با اعتبارترین و با نفوذترین نوع تبلیغات بررسی شده است. این تحقیقات در انتخاب یک روش تبلیغاتی با توجه به برند و محصول یا خدمات شما بسیار مهم است. در زمان تعیین بودجه برای تبلیغات باید عوامل متعددی را مورد بررسی قرار دهید. اگر نکته کوچکی را فراموش کرده باشید تمام برنامه ریزی های شما به هم می ریزد. انتخاب موثرترین و هدفمندترین نوع بازاریابی برای شما بسیار مهم است، ولی آیا بازاریابی موبایلی می تواند با تبلیغات گران قیمت و فراگیر تلویزیونی رقابت کند؟ برای پاسخ این سوال با ادامه مطلب، با ما همراه باشید.

۱- بازاریابی موبایلی

تلفن همراه در اقتصاد اینترنتی، مهم ترین نقش را ایفا می کند، زیرا مصرف کنندگان به طور متوسط، ​​۵ ساعت از روز را با موبایل های خود صرف می کنند. صبح با زنگ موبایل از خواب بیدار شده و شب با بررسی شبکه های اجتماعی و پیام های خود به خواب می روند. بیشتر انسان ها قبل از یک خرید، از طریق آنلاین، قیمت ها را بررسی می کنند، به عبارتی می توان گفت مصرف کنندگان فرآیند خرید را در دست خود مدیریت می کنند.

تبلیغات از طریق تلفن همراه شرکت ها را قادر می سازد که مشتریان را در زمان و مکان مناسب مورد توجه قرار دهند. به گفته دفتر تبلیغات اینترنتی (IAB)، تبلیغات تلفن همراه در سال ۲۰۱۶ بیش از ۵۰ درصد درآمد آگهی های اینترنتی را به خود اختصاص داده است.

براساس این روند صعودی راندال روتنبرگ، رییس موسسه IAB می گوید: برای هماهنگی با نگاه مصرف کنندگان به بازار، قبلا شرکت ها می گفتند: “اول بازاریابی موبایلی بعد سایر روش های بازاریابی”، ولی اکنون می گویند: “بازاریابی! فقط بازاریابی موبایلی“.

برای دستیابی به مخاطب مناسب با تبلیغ مناسب، می توانید از انواع مختلف بازاریابی موبایلی استفاده کنید:

  • آگهی های بنری

  • تبلیغات محتوایی

  • تبلیغات ویدئویی

  • پاپ آپ (pop-up)

  • تبلیغ در شبکه های اجتماعی

۲- بازاریابی تلویزیونی

در حالی که مردم به طور روزافزون، از موبایل و شبکه های اجتماعی حمایت می کنند، ولی هنور تبلیغات تلویزیونی جایگاه و محبوبیت خود را بین مردم دارد. گروه مشاوره UI/UX Nielsen Norman گزارش می دهد که به طور میانگین مردم آمریکا در سال ۲۰۱۸، روزانه پنج ساعت تلویزیون تماشا کرده اند. این وسیله تبلیغاتی قدیمی دارای بیشترین میزان دسترسی به مخاطب و درگیرنمودن مخاطب با تبلیغ است.

تلویزیون به سادگی می تواند، بینندگان را در مورد محصولات خود راهنمایی کند چون که سیستم های بصری و شنوایی را تحریک می کند. فعال کردن هر دو حس باعث می شود که تاثیر آگهی افزایش یابد و باعث ماندگاری در حافظه شود.

راب آلبرتسون مشاور خلاقیت در بازاریابی پویا از شیکاگو می گوید: “تلوزیون روش تبلیفاتی قابل اعتمادتری نسبت به سایر روش های تبلیغاتی” است. مصرف کنندگان احساس می کنند که یک شرکت با بازاریابی تلویزیونی، بازاریابی خود را به اندازه کافی جدی می گیرد که تصمیم می گیرد پول را در این وسیله نقلیه گران قیمت صرف کند.”

دلیل اعتماد به تلویزیون:

مخاطبان بسیار و تنوع در اقشار مختلفی که!با تلویزیون درگیر هستند، باعث می شود بازاریابی تلویزیونی یک!مسیر قابل اعتماد برای کسب درآمد باشد.!ولی به دلیل استقبال زیاد شرکت ها از این رسانه فراگیر مخصوصا در!ایران هزینه های بالایی باید برای تبلیغات در رسانه صرف کرد.!ولی آیا فراگیر و تاثیرگذار مخصوصا برای استارت آپ ها و!شرکت های نوپا وجود دارد؟!در مطلب ارزان ترین روش تبلیغ می توانید ارزان ترین روش تبلیغ برای استارت آپ ها را مطالعه کنید.

پیشنهاد ایران تبلیغ به شما این است که اگر بازاریابی تلویزیونی دارید آن را!با تبلیغات شبکه های اجتماعی ادغام کنید.!همراهی این دو نوع تبلیغ می تواند نتایج فوق العاده ای را برای شما داشته باشد.

جمع بندی:

تبلیغات در سال ۲۰۱۸ تغییرات زیادی داشته است.!تلویزیون یک ابزار قوی و پرنفوذ در بین مردم است ولی تبلیغات در!این رسانه هزینه های بسیار بالایی دارد که ممکن است!برای یک کسب و کار نوپا یا استارت آپ بسیار دشوار باشد،!هزینه پایین برای بازاریابی تلویزیونی شاید تضمینی برای موفقیت نداشته باشد،!با توجه به بودجه کم، بازاریابی موبایلی یک روش موثر و کارآمد!برای کسب و کارهای نوپا است.!موبایل یا تلفن همراه به یک همدم دائمی برای انسان ها تبدیل شده است،!این ابزار کوچک قدرت بالایی دارد که شدیدا ما را به خود وابسته کرده است.

ایران تبلیغ، و!شرکت های بزرگ با توجه به محصول و برند شما ارائه می دهد.

ادامه مقاله در سایت منبع

  • ۲۶ دی ۱۴۰۰
  • مهدی خاکسار

وردپرس ، زندگی افراد زیادی را در سرتاسر جهان از نظر مالی متحول کرده است. برخی از توسعه دهندگان وردپرس با تولید افزونه ها و قالب های وردپرسی تونستند به درآمد های میلیاردی برسند و زندگی خودشون رو متحول کنند.

کاملا واضح هست کسب درآمد دلاری از وردپرس خیلی بهتر از کسب درآمد ریالی هست، زیرا قیمت دلار به نسب تومان چندین برابر است و هر چه قدر که می گذرد ارزش دلار نسبت به پول ما بیشتر می شود.

خیلی از دوستانی که در ایران هستند ، به صورت چراغ خاموش در سایت های خارجی فعالیت می کنند و از درآمد های خیلی خوبی هم برخوردار هستند.

بنابراین اگر شما هم دوست دارید از وردپرس به صورت دلاری درآمد کسب کنید،تا انتهای این مقاله با من همراه باشید تا روش های کسب درآمد دلاری از وردپرس را به شما آموزش دهم.

آنچه در این مطلب می خوانید

روش های کسب درآمد دلاری از وردپرس

برای کسب درآمد دلاری از وردپرس روش های مختلفی وجود دارد، در این مقاله انواع روش های کسب درآمد دلاری از طریق وردپرس را همراه با مثال های عملی و معرفی سایت های خارجی به شما معرفی می کنم.

درآمد دلاری از طریق طراحی قالب وردپرس

اگر طراح وب یا توسعه دهنده وردپرس هستید،می توانید با طراحی قالب های وردپرس،کسب درآمد کنید.برای طراحی قالب وردپرس نیاز نیست که همه توانایی های لازم مثل طراحی گرافیک را خودتان انجام دهید. مثلا اگر شما یک برنامه نویس PHP مسلط هستید به راحتی می توانید با تشکیل یک گروه از افراد متخصص،قالب وردپرس طراحی کنید.

شرکت ها و گروه های خیلی زیادی در زمینه طراحی قالب وردپرس در حال فعالیت هستند و درآمد های میلیون دلاری به دست آورده اند. برای مثال،گروه ThemeFusion یکی از شرکت های معتبر طراحی قالب وردپرس هست که با تولید قالب معروف Avada توانست به درآمد میلیون دلاری برسد.

حالا برای فروش قالب وردپرس، شما می توانید با راه اندازی سایت شخصی این کار را انجام دهید و هم میتوانید از مارکت پلیس هایی که در جهان وجود دارند،اقدام به فروش قالب های وردپرس کنید.اگر بخواهید با راه اندازی سایت شخصی این کار را انجام دهید مطمئنا در ابتدا مسیر خیلی سختی را در پیش دارید تا دیده شوید ولی اگر از سایت های معتبر و معروف خارجی استفاده کنید ، خیلی ساده تر و راحت تر می توانید محصولتان را در معرض دید میلیون ها نفر آدم قراردهید.

سایت های خارجی که در حال حاظر شما میتوانید در آنجا قالب های وردپرس خودتان را برای فروش قرار دهید Themeforest ، Mojo ، Creative Market هستند.و در حال حاظر از بین سایت ها، معروف ترین و بهترین سایت برای خرید قالب وردپرس Themeforest (تم فارست) از شرکت Envato می باشد.

در سایت Themeforest طراحان و برنامه نویسان مختلفی از سرتاسر جهان وجود دارند که قالب Html می فروشند.شما می توانید به سایت تم فارست مراجعه کنید و افرادی که فقط قالب Html طراحی کرده اند را پیدا کنید و با آن ها وارد مذاکره شوید که قالب Html شان را به قالب وردپرس تبدیل کنید. مطمئنا خیلی از این افراد توانایی تبدیل قالب Html به وردپرس را ندارند و ممکن هست که حاظر باشند با شما که وردپرس کار هستید همکاری کنند.

درآمد دلاری از طریق طراحی افزونه وردپرس

همانطور که می دانید افزونه های وردپرس، قابلیت هایی را به یک سایت وردپرسی اضافه می کنند که مدیریت و کار با وردپرس ساده تر شود.

اگر شما بتوانید با تولید افزونه وردپرس یک نیاز اساسی را در وردپرس برطرف کنید،مطمئن باشید که به درآمد دلاری خیلی خوبی خواهید رسید.

در حال حاظر یکی از معروف ترین سایت های خارجی که شما می توانید افزونه وردپرس خود را در آنجا برای فروش قراردهید وب سایت خارجی CodeCanyon از شرکت Envato هست.

اگر به وب سایت CodeCanyon(کد کنیون) مراجعه کنید،خواهید دید که شرکت ها و گروه های مختلفی از طریق طراحی افزونه وردپرس به درآمد های بسیار بالایی دست پیدا کردند.برای مثال افزونه Slider Revolution،تا کنون بیش از ۴۰۰ هزار نسخه فروخته است و این تعداد فروش یک رقم ایده آل و بالا برای یک افزونه وردپرس هست.

برای ساخت افزونه وردپرس،کافیست که تسلط کافی و کاملی برروی برنامه نویسی PHP داشته باشید.یا افرادی را پیدا کنید که تسلط انجام این کار را دارند.

اگر میخواید که بیشتر با وب سایت CodeCanyon(کد کنیون) از شرکت Envato آشنا بشید و از این راه درآمد دلاری کسب کنید،توصیه میکنم که حتما در دوره آموزشی کسب درآمد دلاری با envato شرکت کنید.

درآمد دلاری از طریق سایت های خارجی فریلنسری

فریلنسینگ (Freelancing) در لغت به معنای آزادکاری است و فریلنسر (Freelancer) به شخصی گفته می شود که خود اشتغال بوده و لزوماً تعهد بلندمدتی به شرکت یا مجموعه ای خاص ندارد.

در حال حاظر دو تا از بهترین سایت های خارجی برای کسب درآمد دلاری از طریق فریلنسری، Freelancer و Upwork هستند.

در صورتی که توسعه دهنده وردپرس هستید، می توانید از طریق سایت های معرفی شده به ارائه خدماتی مثل طراحی سایت با وردپرس ، پشتیبانی و شخصی سازی سایت های دیگران ، درآمد دلاری کسب کنید.

با توجه به اینکه ما در ایران هستیم،مطمئنا کارکردن با شرکت های و سایت خارجی سود دو طرفه است. یعنی شما به دلیل ارزش بالای دلار می توانید با قیمت های کمتری کار بکنید و از طرفی یک سایت خارجی پرداخت چنین هزینه هایی به مراتب برایش ارزان تر هست.

پس در این روش شما با ارائه خدمات وردپرس به سایت های مختلف خارجی می توانید درآمد دلاری به دست آورید.فقط شما باید در حفظ کیفیت خدمات خود تمرکز کنید تا مشتریان بیشتری را جذب کنید.

درآمد دلاری از طریق تولید محتوا با وردپرس

اگر تسلط کامل و کافی در زبان انگلیسی داشته باشید و در کنار آن مهارت نویسندگی و کار کردن با وردپرس را هم داشته باشید، می توانید برای سایت های خارجی که با وردپرس ساخته شده اند تولید محتوا کنید.

برای به دست آوردن درآمد دلاری از طریق تولید محتوا،یکی از سایت های خارجی ProBlogger Job Board هست.

همچنین یکی دیگر از راه های به دست آوردن درآمد دلاری از تولید محتوا این هست که به وب سایت هایی که میشناسید بروید و درخواست همکاری برای تولید محتوای سایتشان ارسال کنید.

راه اندازی سایت و کسب درآمد دلاری

اگر شما توانایی راه اندازی سایت خارجی با وردپرس را دارید از روش های زیر می توانید کسب درآمد دلاری کنید :

  • تولید محتوا و گرفتن تبلیغات
  • ارائه خدمات وردپرس
  • همکاری در فروش محصولات دیگران

اگر توانایی طراحی افزونه وردپرس یا قالب وردپرس را نداشته باشید،می توانید با راه اندازی سایت از روش های بالا کسب درآمد کنید.

اکثر سایت هایی مثل تم فارست، لینک های همکاری در فروشی دارند که شما می توانید با جذب مخاطب برای وب سایتتان از این راه کسب درآمد دلاری بکنید. یا اینکه با ترافیک زیادی که در وب سایتتان ایجاد میشود، تبلیغات سایت های خارجی را قراردهید.

درآمد دلاری از طریق پشتیبانی سایت وردپرسی

تاکنون سایت های بسیار زیادی در جهان با وردپرس ساخته شده اند، بسیاری از مدیران این سایت ها برای رفع مشکلات سایت خود نیاز به پشتیبانی وردپرس دارند. شما به عنوان یک متخصص وردپرس می توانید با پشتیبانی و نگهداری از این سایت ها در آمد دلاری کسب نمایید.

تاسیس یک سایت تخصصی در زمینه خدمات پشتیبانی سایت وردپرس یکی از راه هایی است که می توانید چنین مشتریانی را پیدا کنید. همچنین در انجمن های پشتیبانی و سایت های درخواست کار خارجی افراد زیادی هستند که نیاز به یک پشتیبان وردپرس دارند.

میزان درآمد وردپرس کار

بسته به میزان تلاشی که می کنید سالیانه میتوانید از طریق روش های گفته شده به درآمد های خیلی خوبی برسید.

طبق بررسی های انجام شده برخی از دوستان وردپرس کار اعلام کرده اند که سالیانه تا ۷۰ هزار دلار درآمد هم داشته اند.برخی دیگر با ارائه خدمات وردپرسی به طور میانگین تا ماهی ۲۰۰۰ الی ۳۰۰۰ دلار هم درآمد داشته اند.

این مطلب یکی از مقالات دسته بندی آموزش وردپرس است. برای مشاهده مقالات بیشتر در زمینه وردپرس کافیست به صفحه مراجعه کنید.

در رابطه با این مطلب سوال یا نظری دارید؟ می توانید آن را در بخش دیدگاه ها ارسال کنید

مهدی خاکسار

متخصص وردپرس و نویسنده این مطلب

سال هاست که در زمینه وردپرس فعالیت می کنم و حالا به عنوان عضوی از خانواده نیکان وردپرس تلاش می کنم تا آموزش های کاربری و مفید را به علاقه مندان این حوزه ارائه دهم.