ترفندهای ارزشمند و حرفه ای در مورد الگوریتم hilltop – جامع ترین آموزش

الگوریتم هیلتاپ گوگل، پایه و اساسی برای سئوی مدرن

الگوریتم هیلتاپ (Hilltop Algorithm) یکی از الگوریتم های مهم موتور جستجوی گوگل است که در سال ۲۰۰۳ معرفی شد. این الگوریتم از زمان معرفی اش تاثیرات قابل توجهی بر روی نتایج این موتور جستجو داشته و همچنان نیز پس از گذشت ۱۵ سال، این تاثیرات ادامه دارند.

به عنوان یک شخص حرفه ای در عرصه وب، بسیار مهم و ضروری است که تأثیر الگوریتم هیلتاپ را بر سئو بدانید تا به کمک آن به درک عمیق تری از پایه و اساس سئوی مدرن و امروزی دست پیدا کنید. پیش از هرچیز یکبار الگوریتم هیلتاپ را باهم مرور می کنیم.

الگوریتم هیلتاپ چیست؟

در ابتدا هدف اصلی الگوریتم هیلتاپ شناسایی سایت های مرجع و دایرکتوری های معتبر برای معرفی سایت ها در حوزه های گوناگون بود. گوگل این سایت ها را بررسی کرده و ارزش و اعتبار آنها را مشخص مینمود. بعد از تایید یک سایت به عنوان مرجع معتبر صفحاتی که در آن معرفی شده بودند شانس زیادی برای کسب جایگاه در نتایج گوگل داشتند.

همین مسئله موجب شد که در آن سالها دایرکتوری های معتبر مانند Dmoz، Yahoo و Wikipedia ارزشمندترین فضاها برای لینک سازی سایت های کوچکتر باشند. به کمک الگوریتم هیلتاپ، گوگل می توانست سایت های مرجع را شناسایی کرده و از طریق آنها سایت های معتبر را پیدا کند.

لینک سازی

مشخصا الگوریتم هیلتاپ یکی از قدیمی ترین الگوریتم های موتور جستجوی گوگل است، اما داشتن آگاهی از الگوریتم هیلتاپ حتی بعنوان یک الگوریتم بسیار قدیمی می تواند رفتار امروزی سئو را توضیح داده و به عنوان دانش پایه ای و اساسی برای فهم سئوی مدرن به کار گرفته شود.

اطلاعاتی که از الگوریتم های پیشین به دست می آورید به شما این امکان را می دهد که الگوریتم های جدید را به عنوان بخشی کوچک از تصویری بزرگتر ببینید و دید شما را از نگاهی محدود به یک الگوریتم خاص حفظ می کند. بدین ترتیب به درکی کلی تر و بهتر از سئو دست پیدا کرده و می توانید انقلاب موتورهای جستجو و سئو را به طور کامل درک کنید.

سئو سایت یا بهینه سازی وب سایت برای موتور های جستجو

گوگل در مورد نحوه عملکرد این الگوریتم اینطور توضیح می دهد :

“تعداد و کیفیت لینک های خارجی، راهی مناسب برای تعیین اعتبار صفحات وب است. اما تفاوت اصلی هیلتاپ با سایر الگوریتم ها این است که در این الگوریتم تنها صفحات و منابع تخصصی در نظر گرفته می شوند. صفحاتی که هدف از آن ها هدایت کاربران به سمت منابع ارزشمند است”

هیلتاپ را میتوان یکی از انواع “الگوریتم های ارتباط سنج” دانست که مانند پیج رنک بر اساس لینک دهی میان سایت ها فعالیت می کند اما عملکرد این دو الگوریتم کمی متفاوت است. در حالی که الگوریتم پیج رنک از تمام فضای وب برای رتبه دهی صفحات استفاده می کند، الگوریتم هیلتاپ صفحات تخصصی را هدف قرار می دهد و از طریق آن ها برای صفحات قابل اطمینان و معتبر تصمیم گیری می کند.

بنابراین الگوریتم هیلتاپ به جای استفاده از کل فضای وب برای رتبه دهی، از سایت هایی استفاده می کند که از طرف وبسایت های تخصصی که بر روی موضوعات کاملا مشخص و مرتبط فعالیت دارند لینک دریافت کرده اند.

تأثیر الگوریتم هیلتاپ بر سئو

الگوریتم دیرینه ی گوگل یعنی هیلتاپ، تأثیری بنیادین بر سئو گذاشت. از این الگوریتم این طور برداشت می شد که لینک هایی که از سمت سایت هایی با دامنه .edu کسب شده باشد، لینک هایی که از دایرکتوری های اصلی و مهم (yahoo, zeal, dmoz, botw) گرفته شده باشد و لینک های به دست آمده از سایت های مرتبط با رتبه بالا همگی باعث پیشرفت در رتبه سایت می شوند.

سال ها پیش و در زمان معرفی الگوریتم هیلتاپ، تنها با کسب یک لینک از یک سایت مرتبط با رتبه بالا می توانستید شاهد پیشرفت چشمگیر رتبه خود باشید. همچنین ثبت سایت در دایرکتوری ها و گرفتن لینک از آن ها باعث بهبود رتبه و جایگاه وبسایت می شد. علت آن هم این بود که از دایرکتوری ها به عنوان یک منبع معتبر برای شناخت سایت های با کیفیت استفاده می شد.

الگوریتم هیلتاپ موجب شد تا سئو کارها به فکر ایجاد دایرکتوری های شخصی و البته مخفی کردن ارتباط مالکیت سایت ها بیافتند. بنابراین با استفاده از IP های اختصاصی برای هر سایت و پنهان کردن اطلاعات مالک دامنه تلاش می کردند تا یکسان بودن مالکیت سایت های خود را پنهان کنند.

نتیجه، شبکه ای از سایت هایی با مالکیت یک شرکت بود که بعضا تعداد آن ها به صد ها سایت نیز می رسید. این روش امروزه با عنوان PBN یا همان شبکه خصوصی لینک شناخته میشود که در صورت شناسایی توسط گوگل موجب جریمه های سنگین و حذف سایت از نتایج گوگل خواهد شد.

تصویر زیر نمونه ساده ای از ایجاد یک PBN از طریق شبکه های اجتماعی و سایت های واسط است.

شبکه های اجتماعی

الگوریتم هیلتاپ در سئوی امروزی چه نقشی دارد؟

سئو سایت یا بهینه سازی وب سایت برای موتور های جستجو

الگوریتم هیلتاپ مدت هاست که دیگر کارایی سابق را نداشته و ثبت لینک در دایرکتوری ها ارزشی برای سایت شما ایجاد نمیکند ولی مفهومی که گوگل در آن سالها به دنبال آن بود همان اعتبار صفحات است که امروز با نام پیج آتوریتی شناخته میشود. در حال حاضر هر سایت یا صفحه ای میتواند یک صفحه ارزشمند برای لینک سازی باشد به شرطی که ارتباط موضوعی و اعتبار بالایی با سایت شما داشته باشد.

اگر دقت کرده باشید صفحات و مقالات زیادی در اینترنت وجود دارند که به بررسی یک موضوع خاص پرداخته و سایت های مرتبط با آن را معرفی میکنند. بعنوان مثال مقالاتی مانند بهترین سایت های طراحی شده با وردپرس از این دست مقالات محسوب میشوند. این صفحات عملا نقش همان سایت های دایرکتوری در نسخه ای کوچکتر را داشته و علاوه بر کسب جایگاه مناسب در نتایج گوگل ارزش لینک سازی بالایی نیز دارند.

این دست مقالات که اصطلاحا با عنوان مقالات مرجع شناخته میشوند یکی از روش های رایج برای هدف گذاری روی یک عبارت پر جستجو و البته تقویت صفحات داخلی در عباراتی ساده تر هستند.

ادامه مقاله در سایت منبع

۲۰۰ عامل رتبه بندی گوگل که تاثیر مستقیم بر سئو سایت دارند را می خواهیم در این مقاله از سایت کارکوک مورد بررسی قرار دهیم. در واقع گوگل با استفاده از این ۲۰۰ فاکتور تصمیم می گیرد که سایت شما را در نتایج گوگل نمایش دهد و چه جایگاهی را به شما اختصاص دهد.

سئو سایت

فاکتورهای دامنه

۱٫ طول عمر دامنه

بسیاری از سئوکاران معتقدند که گوگل ذاتاً به دامنه های قدیمی تر اعتماد دارد. با این حال، جان مولر کارشناس ارشد گوگل گفته است که “سن دامنه به هیچ چیز کمک نمی کند”.

۲٫ کلمه کلیدی در دامنه

داشتن یک کلمه کلیدی در نام دامنه شما باعث افزایش سئوی قبلی شما نمی شود. اما همچنان به عنوان یک سیگنال تاثیرگذار عمل می کند.

اخیرا از سوی گوگل اعلام شده که این مورد هم تاثیر چندانی در سئو ندارد و بیشتر به فکر برندتون باشید تا اینکه هر طور شده کلمه کلیدی رو در دامنه قرار بدهید

۳٫ طول زمان ثبت دامنه

یک پتنت (Patents) گوگل بیان می کند:

معمولا دامنه هایی که قرار است به صورت قانونی کار کنند ، دامنه خود را برای چندین سال تمدید یا به اصطلاح پیش پرداخت می کنند . اما سایت هایی که اعتبار زیادی ندارند معمولا به صورت یکساله دامنه خود را تمدید می کنند ، به همین خاطر اگر می خواهید که از این فاکتور گوگل به نفع خودتون استفاده کنید ، دامنه خود را برای چند سال پیش پرداخت بزنید .

۴٫ کلمه کلیدی در زیر دامنه

یکی از متخصصان سایت moz بر این عقیده است و موافق این موضوع که اگر کلمه کلیدی در زیر دامنه باشد در رتبه بندی تاثیر دارد . این یکی دیگه از ۲۰۰ عامل رتبه بندی گوگل می باشد .که می توانید از آن استفاده کنید . اما تغییرات جدید گوگل بیشتر به دنبال درک مفهوم صفحه است .

۵٫ تاریخچه دامنه

سایتی که چندین بار افت داشته است و در واقع مالکیت ناپایدار داشته است باید به گوگل درخواست تنظیم مجدد تاریخچه را بدهد ، و همچنین لینک هایی که به این دامنه اشاره می کنند را حذف کند . در غیر این صورت جریمه گوگل به مالک جدید منتقل داده می شود .

در هنگام خرید دامنه منقضی شده حتما به تاریخچه سایت دقت کنید

۶٫ دامنه تطابق دقیق

به عنوان مثال شما یک سایت در زمینه خرید سریال جوکر دارید ، اسم دامنه خود را هم به این صورت انتخاب می کنید که kharidserialjoker.com .

این مطلب را هم از دست ندهید :   نکات مهم و ضروری در مورد۳۰ استایل جذاب برای وبلاگ

خیلی از متخصصین معتقد هستند که این کار تاثیر خوبی روی سئو سایت دارد و عده ای هم خلاف این را تایید می کنند ، به هر حال گوگل هم به این مورد اشاره دارد که اگر این تطابق دقیق کیفیت پایینی داشته باشد تاثیر چندانی نخواهد داشت.

۷٫ whois عمومی در مقابل افراد خصوصی

اطلاعات افراد شخصی ممکن است نشانه ای از “چیزی برای پنهان کردن” باشد. از مت کاتس، کارمند گوگل نقل می شود که می گوید:

«…وقتی که whois روی آنها را بررسی کردم، همه آنها «سرویس حفاظت از حریم خصوصی whois» را روی خود داشتند. این نسبتاً غیر عادی است. … روشن کردن حریم خصوصی whois به طور خودکار بد نیست، اما زمانی که چندین مورد از این عوامل را با هم دریافت کنید، اغلب در مورد نوع متفاوتی از وب مستر نسبت به کسی که فقط یک سایت دارد صحبت می کنید.

یعنی اگر کسی اطلاعات مربوط به دامنه خود را مخفی کرده باشد ،از دید گوگل تاثیر منفی دارد ، چرا که ممکن است این فرد می خواهد گوگل متوجه نشود که چه سایت هایی که به نام این شخص می باشد .

پیشنهاد کارکوک این است که whois دامنه خود را به صورت عمومی قرار دهید

۸٫ مجازات مالک WhoIs

اگر گوگل شخص خاصی را به عنوان هرزنامه نویس (اسپمر ) شناسایی کند، منطقی به نظر می رسد که سایر سایت های متعلق به آن شخص را مورد بررسی دقیق قرار دهد.

۹٫ پسوند TLD کشور

داشتن یک دامنه سطح بالای کد کشور (.cn، .pt، .ca) گاهی اوقات می تواند به رتبه سایت برای آن کشور خاص کمک کند . اما می تواند توانایی سایت برای رتبه بندی جهانی را محدود کند.

به عنوان مثال وقتی پسوند دامنه خود را ir انتخاب می کنید ، می تواند برای سئو داخل ایران مناسب تر باشد ، اما ممکن است در فضای جهانی شما سخت تر رتبه بگیرید . به همین خاطر پیشنهاد می شود در مورد نحوه کاری خود قبل از خرید دامنه فکر و آینده نگری کنید .

عوامل سطح صفحه

۱۰٫ کلمه کلیدی در تگ عنوان

اگرچه به اندازه گذشته مهم نیست، اما برچسب عنوان شما همچنان یک سیگنال مهم سئو در صفحه است.

۱۱٫ تگ عنوان با کلمه کلیدی شروع شود

به گفته Moz، تگ های عنوانی که با یک کلمه کلیدی شروع می شوند نسبت به برچسب های عنوان که در آن کلمه کلیدی در انتهای تگ ظاهر می شود، عملکرد بهتری دارند.

۱۲٫ کلمه کلیدی در برچسب توضیحات

گوگل از تگ توضیحات متا به عنوان سیگنال رتبه بندی مستقیم استفاده نمی کند. با این حال، برچسب توضیحات شما می تواند بر نرخ کلیک تأثیر بگذارد، که یک عامل اصلی رتبه بندی است.

۱۳٫ کلمه کلیدی در تگ H1 ظاهر شود

تگ های H1 یک “برچسب عنوان دوم” هستند. بر اساس نتایج یک مطالعه همبستگی، همراه با برچسب عنوان شما، گوگل از تگ H1 شما به عنوان سیگنال ارتباط ثانویه استفاده می کند.

۱۴٫ TF-IDF

گوگل از این روش استفاده می کند تا متوجه محتوای صفحه شود ، به عنوان مثال وقتی شما کلمه آموزش سئو را بین ۳ تا ۵ بار در یک صفحه تکرار کرده باشید ، گوگل متوجه می شود که این محتوا در مورد یادگیری سئو است . البته گوگل از روش های پیشرفته تر TF-IDF استفاده می کند .

۱۵٫ طول محتوا

محتوای با کلمات بیشتر می تواند وسعت بیشتری را پوشش دهد و احتمالاً در الگوریتم گوگل در مقایسه با مقالات کوتاه تر و سطحی ترجیح داده می شود. در واقع ، یک مطالعه اخیر در صنعت فاکتورهای رتبه بندی نشان داد که میانگین نتایج صفحه اول گوگل حدود ۱۴۰۰ کلمه است.

۱۶٫ فهرست مطالب

یکی دیگر از ۲۰۰ عامل رتبه بندی گوگل استفاده از فهرست مطالب است که می تواند به گوگل کمک کند تا محتوای صفحه شما را بهتر درک کند. مثال برای اینکار زمانی است که شما یک کتاب جدید را خریده اید ، اول شروع می کنید به صورت روزنامه وار فهرست محتوا را مطالعه می کنید این کار درک بهتری از محتوای کل کتاب به شما می دهد .

۱۷٫ کلمات کلیدی نمایه سازی معنایی پنهان در محتوا (LSI)

کلمات کلیدی LSI به موتورهای جستجو کمک می کند تا از کلماتی که بیش از یک معنی دارند معنی استخراج کنند (به عنوان مثال: Apple the computer company vs. Apple the fruit) . وجود/عدم وجود LSI احتمالاً به عنوان یک سیگنال کیفیت محتوا نیز عمل می کند.

۱۸٫ کلمات کلیدی LSI در برچسب های عنوان و توضیحات

مانند محتوای صفحه وب، کلمات کلیدی LSI در متا تگ های صفحه احتمالاً به گوگل کمک می کنند تا کلماتی با چندین معانی بالقوه را درست تشخیص دهد. همچنین ممکن است به عنوان یک سیگنال مرتبط عمل کند.

۱۹٫ صفحه به صورت عمیق موضوع را پوشش دهد

ارتباط واضحی بین عمق پوشش موضوع و رتبه بندی گوگل وجود دارد. بنابراین، صفحاتی که هر زاویه و دیدگاهی را پوشش می دهند، احتمالاً در مقایسه با صفحاتی که فقط یک موضوع را تا حدی پوشش می دهند، جلوتر هستند.

این کار شما باعث می شود که به گوگل این سیگنال را بفرستید که من یک متخصص در این زمینه هستم و گوگل این را دوست دارد .

۲۰٫ سرعت بارگذاری صفحه از طریق HTML

هم گوگل و هم بینگ از سرعت صفحه به عنوان یک فاکتور رتبه بندی استفاده می کنند. Google اکنون از داده های واقعی کاربر( این داده توسط گوگل Chrome به دست می آید) برای ارزیابی سرعت بارگیری استفاده می کند.

ممکن است در حال حاضر خود سرعت سایت تاثیر مستقیمی رو نتایج گوگل نداشته باشد اما ، اتفاقی که می افتد این است که تجربه کاربری را بالا می برد ؛ و تجربه کاربری همان چیزی است که گوگل در الگوریتم های جدید خود به دنبال آن است .

۲۱٫ استفاده از AMP

اگرچه AMP یک عامل رتبه بندی مستقیم Google نیست، اما ممکن است برای رتبه بندی در نسخه موبایلی Google News Carousel الزامی باشد.

۲۲٫ Entity Match یا تطابق محتوا

آیا محتوای صفحه با «موضوعی » که کاربر در جستجوی آن است مطابقت دارد؟ اگر چنین است، آن صفحه ممکن است رتبه بندی آن کلمه کلیدی را افزایش دهد.

خیلی این مورد واضح است که ما باید به دنبال هدف کاربر در جستجو باشیم و محتوای خود را برای این هدف بهینه کنیم .

۲۳٫ مرغ مگس خوار گوگل

الگوریتم مرغ مگس خوار باعث شد که تنها به وسیله کلمات کلیدی نتایج خود را مرتب نکند در واقع این الگوریتم به گوگل اجازه داد که یک گام فراتر برود و موضوع یک صفحه را متوجه شود . به همین خاطر در حال حاضر گوگل بیشتر به دنبال مفهوم کلیدی در سایت شماست .

۲۴٫ محتوای تکراری

محتوای تکراری در صفحات سایت شما خیلی به ضرر شما تمام می شود ، گاها وقتی ما برای کسی توضیح می دهیم که نباید از محتوای تکراری استفاده کنید ، آنها فکر می کنند که یعنی با عوض کردن افعال به یک محتوای جدید دست پیدا کرده اند .

اما به این صورت نیست و این محتوا که کمی اصلاح شده است هیچ کمکی به شما نمی کند .و تاثیر منفی رو سایت شما دارد .

۲۵٫ Rel=Canonical

تگ کنونیکال باعث می شود که شما برای محتوای تکراری جریمه نشوید ، به این صورت که اگر در سایت شما صفحاتی وجود دارد که ناچارا محتوای یکسان دارند ، می توانید از این تگ استفاده کنید .

۲۶٫ بهینه سازی تصویر

این روزها وجود تصاویر در هر سایتی لازمه درک بهتر محتوا برای مخاطب است، که خود تصاویر هم باید بهینه باشند تا از طریق سئو عکس شما بتوانید رتبه بگیرید و در کنار آن پیام مناسب را به مخاطب خود بفرستید .

موتور های جستجو این روزها از هوشمندی بالایی برخودار هستند و به راحتی مفهوم تصاویر را متوجه می شوند ، ولی نیاز هست که شما هم به آنها کمک کنید . برای این کار از طریق نام فایل ها ، متن جایگزین ، عنوان و توضیحات می توانید استفاده کنید .

۲۷٫ تازگی محتوا

برای درک بهتر این موضوع باید اطلاعاتی در مورد الگوریتم تازگی محتوا داشته باشیم ، محتوای همیشه سبز حرف اول را برای موتورهای جستجو دارند ، از آنجایی که ما باید به دنبال رضایت مخاطبان خود باشیم ، تازگی محتوا باعث می شود که این سیگنال را به مخاطب و گوگل بدهیم که ما برای مخاطب خود ارزش قائلیم .

این مطلب را هم از دست ندهید :   دستور العمل جامع و کامل برای تگ alt عکس (آموزش قدم به قدم)

بروز نگه داشتن محتوا یکی از عوامل تازگی محتوا هست ، که در پارگراف بالا توضیح دادیم . برای اینکار شما می توانید تعداد کاراکتر به محتوای قدیمی خوب اضافه و یا از آن حذف کنید تا بروز رسانی انجام شود .

۳۰٫ برجستگی کلمه کلیدی

حضور کلمه کلیدی در ۱۰۰ کاراکتر اول باعث رتبه بهتر آن می شود و می تواند آن را bold کنید .سعی کنید از کلمات مرتبط و هم مفهوم هم در این فضا استفاده کنید .

۳۱٫ کلمه کلیدی در برچسب های H2، H3

وجود کلمه کلیدی در عنوان های فرعی مانند h2 و h3 باعث یک سینگال ضعیف می شود و به گوگل در درک بهتر صفحه کمک می کند . در واقع، جان مولر، کارمند گوگل می گوید:

“این تگ های عنوان در HTML به ما کمک می کنند تا ساختار صفحه را درک کنیم.”

۳۲٫ کیفیت لینک خروجی

بسیاری از سئوکاران معتقدند که پیوند دادن به سایت های معتبر به ارسال سیگنال های اعتماد به گوگل کمک می کند. سایت های معتبر به این لینک های ما نیازی ندارند ، اما ما می توانیم برای درک بهتر مفهوم سایتمون به گوگل کمک کنیم .

۳۳٫ موضوع پیوند خروجی

طبق الگوریتم hilltop ، لینک های خارجی باعث می شود گوگل درک درست تری از صفحات ما داشته باشد ، مثلا وقتی که ما به یک سایت اشتراک ویدئو در حوزه ساعت مچی لینک می دهیم ، گوگل متوجه می شود که محتوای این صفحه ما در مورد فیلم ساعت های مچی است .

۳۴٫ گرامر و املا

گرامر و املای درست کلمات یعنی احترام گذاشتن به مخاطب ، برای مطالعه راحت و بهتر محتوای صفحه و این یعنی یک سیگنال مناسب برای گوگل ، چون الگوریتم های جدید گوگل همه در پی رضایت مخاطب هستند .اگرچه کاتز چند سال پیش در مورد مهم بودن یا نبودن آن پیام های متفاوتی داد.

۳۵٫ محتوای تقلبی

آیا محتوای صفحه اصلی است ؟ اگر از یک سایت دیگر کپی شده باشد، به همان اندازه رتبه نمی یابد… یا ممکن است اصلا ایندکس نشود.

یکی از مهم ترین فاکتورهای گوگل برای رتبه بندی اصل بودن محتوای سایت شماست، محتوای کپی در برخی از مواقع اصلا ایندکس نمی شود و اگر هم ایندکس شود اصلا رتبه خوبی را کسب نمی کند .

پس به این مورد دقت کنید که برای تولید محتوای خود یک استراتژی درستی داشته باشید، بررسی کپی بودن محتوا توسط الگوریتم پاندا رصد می شود.

کاربر در سال های اخیر با توجه به همگیر شدن گوشی های هوشمند الویت ایندکس کردن خود را برای موبایل قرار داده است . به همین خاطر شما هم به صفحات موبایل خود خیلی اهمیت بدهید .

الگوریتم Mobilegeddon دنبال صفحات موبایل فرندلی است . تمامی صفحات خود را برای موبایل و تبلت بهینه کنید تا پاداش بیشتری دریافت کنید .

۳۷٫ قابلیت استفاده از موبایل

در کل باید سایت شما قابلیت استفاده روی موبایل را داشته باشد که در پاراگراف قبل توضیح دادیم ، این کار باعث میشه که اگر کسی با گوشی همراه در گوگل سرچ کنه سایت شما در لیست اول قرار بگیرد.

۳۸٫ محتوای “پنهان” در تلفن همراه

موضوع بعدی مربوط به پنهان بودن محتوا در تلفن همراه است که یکی از کارمندان گوگل به این مورد اشاره کرده است که مشکلی برای سایت ها ندارد اما محتوایی که قابل نمایش باشد راحت تر ایندکس می شود .

شاید این مفهوم برای شما یکم ناآشنا یا مبهم باشد، محتوای پنهان؛ محتوایی است توسط مخاطب شما دیده نمی شود اما ربات های گوگل به آنها دسترسی دارند. از آنجایی که ممکن است برخی از سایت ها برخی از محتوای خود را برای موبایل پنهان کنند، این مورد در فاکتور های گوگل برای رتبه بندی قرار داده شده است .

۳۹٫ «محتوای تکمیلی» مفید

محتوای تکمیلی یعنی محتوایی که برای کاربر مفید باشه و این نشانه دهنده کیفیت صفحه است ، چرا که باعث ماندگاری بیشتر کاربر در صفحه ما می شود . برخی از این محتواها مثل محاسبه قیمت یک محصول به صورت اقساطی ، ماشین حساب و دستور العمل های تعاملی .

۴۰٫ محتوای پنهان در پشت تب ها

اگر شما در سایتتان از تب ها استفاده می کنید باید مراقب باشید که محتوای تب هایی که هنوز کاربر رو آن کلیک نکرده پنهان نباشد ، فیلم زیر شما را در درک این موضوع کمک می کند .

حالا اگر محتوای تب ۲ و تب ۳ طوری باشد که زمانی که کاربر وقتی روی آن کلیک کند فعال می شود، این موضوع می تواند برای شما مشکلاتی ایجاد کند، چون گوگل اعلام کرده است که این محتوا ممکن است که ایندکس نشود .

محتوای این صفحه همیشه در حال بروز رسانی هست ، برای درک بهتر ۲۰۰ فاکتور گوگل به این صفحه سر بزنید تا شما را در مسیر سئو کردن کمک کنیم .

ادامه مقاله در سایت منبع

ارزش واقعی بک لینک

قبل از شروع بحث لازم است یادآوری کنیم که گوگل توجه ویژه ای به لینک های سایت شما داشته و با توجه به تاثیر آن بر رتبه بندی نتایج جستجو جریمه های زیادی را نیز برای اسپمرها در نظر گرفته است. به همین منظور در لینک سازی سایت خود به موارد زیر دقت کنید:

  1. تعادلی منطقی میان تعداد لینک های فالو و نوفالو برقرار باشد، بطور طبیعی نطدیک به ۴۰ درصد لینک ها به سایت شما نوفالو خواهند بود.
  2. از کسب یا خرید تعداد زیادی لینک در بازه زمانی کوتاه (مثلا یک ماه) پرهیز کنید. اینکه یک سایت کوچک با نزدیک به ۳۰ بک لینک در طول یک ماه ۴۰ تا ۱۰۰ لینک جدید دریافت کند میتواند زنگ خطری برای الگوریتم پنگوئن و جریمه سایت شما توسط گوگل باشد.
  3. لینک سازی برای سایت را تنها محدود به صفحه اصلی نکنید و لینک سازی برای صفحات داخلی را فراموش نکنید. این کار علاوه بر دسترسی سریع تر کاربران به اطلاعات، موجب جلب اعتماد گوگل و پیشرفت کلی سایت خواهد شد.

انکر تکست یا متن لینک شده

همه به خوبی میدانند که لینک های مناسب به سایت میتوانند موجب بهبود جایگاه شما در نتایج گوگل باشند ولی این بهبود جایگاه برای چه عبارت یا کلمه ای خواهد بود؟ گوگل چگونه تشخیص میدهد که وجود این لینک موجب بهبود رتبه سایت شما در عبارتی خاص میشود؟

فرض کنید سایت شما ۱۰۰ لینک ورودی مناسب داشته باشد، این لینک ها بر روی عبارت “دانلود فیلم” جایگاه شما را ارتقا میدهند یا عبارت “دانلود آهنگ” و یا هردو؟ شاید فکر کنید که موضوع و زمینه کاری سایت لینک دهنده تعیین کننده این مسئله باشد که تا حدی میتوان با آن موافق بود ولی مهمترین بخش برای موتورهای جستجو انکر تکست یا متن لینک شده می باشد.

در نتیجه بهترین گزینه برای متن یک لینک به سایت، کلمه کلیدی هدف شماست؛ البته با توجه به ۴ نکته ذکر شده در بالا.

بررسی تجربی تاثیر بک لینک

Rand Fishkin، بنیانگذار و مدیر شرکت MOZ است که در گذشته با نام تجاری seomoz فعالیت مینمود. این فرد در زمینه سئو و بهینه سازی سایت ها شهرتی جهانی داشته و همواره بعنوان یکی از منابع معتبر آموزش سئو به شمار میرود. جالب است که ارتباط خوبی میان او و مت کاتس بعنوان مدیر مبارزه با اسپم گوگل برقرار است!

Rand به تازگی آزمایشی تجربی را برنامه ریزی کرده است که طی آن دو سایت نسبتا مشابه را برای کسب رتبه بهتر با استفاده از بک لینک در یک کلمه کلیدی خاص هدف قرار داده اند. سایت الف در رتبه ۱۴ نتایج گوگل و سایت جیم در رتبه ۲۰ قرار داشت. برای هر کدام از این سایت ها ۲۰ بک لینک از سایت های یکسان و در بخش های یکسان تهیه شد با این تفاوت که لینک های ورودی به سایت جیم همه با عبارت کلیدی هدف گذاری شده بودند و لینک های ورودی به سایت الف با عبارتی مرتبط ولی نه یکسان به کلمه کلیدی.

نتیجه این آزمایش بسیار جالب بوده است، پس از گذشت دو هفته گوگل لینک های جدید را شناسایی کرده و رتبه بندی خود را تغییر داد. سایت الف از رتبه ۱۴ و با ۵ پله صعود به جایگاه نهم رسید در حالیکه سایت جیم از رتبه ۲۰ به جایگاه اول نتایج گوگل ارتقا یافت!

این امر نشانگر تاثیر بالای انکر تکست یا متن لینک شده در رتبه بندی گوگل برای هدف گذاری های شماست.

البته در نظر داشته باشید که زیاده روی در این امر و کسب بک لینک های مخرب میتواند در درازمدت موجب جریمه سایت شما توسط گوگل و از دست رفتن تمامی زحمات تان گردد. تجربه خود را در کسب بک لینک و تاثیر آن بر رتبه بندی گوگل با ما در میان بگذارید تا به بحث و بررسی بیشتری پیرامون آن بپردازیم.

۱۰ Aug 2018

الگوریتم Hilltop و تاثیر آن بر سئوی مدرن

الگوریتم هیلتاپ مدت هاست که دیگر کارایی سابق را نداشته و ثبت لینک در دایرکتوری ها ارزشی برای سایت شما ایجاد نمیکند ولی …

۱۳ Jun 2018